Geräte & Zubehör
Pear and chocolate frangipane
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.7 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo celebration!
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Almond tuiles
30 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Almond and pear tart
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min