Geräte & Zubehör
Pancetta and asparagus galettes
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1277.9 mg
Protein
25.9 g
Kalorien
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Autumn vegetable gratin
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Pistachio Pesto
10min