Geräte & Zubehör
Miso corn purée with almond ricotta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19.4 g
Kalorien
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoff
13.1 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Sous-vide Honeyed Figs
1 Std.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Tahini
20 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Yogurt Dressing
5 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min