Geräte & Zubehör
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14 g
Kalorien
1506 kJ /
360 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Pasta
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Shrimp Cakes
30 Min
Clams marinières
30 Min
Yasai Yaki
25 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min