Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Kohlenhydrate
- 8.2 g
- Fett
- 25.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.1 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 220 mg
Alternative Rezepte
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Green goodness soup
10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
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Creamed spinach
15min
Artichoke and bean ragout
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Broccoli and blue cheese soup
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Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Cauliflower soup with bacon dust
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Thai green broccoli and spinach soup
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Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
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