Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Kohlenhydrate
- 0.7 g
- Fett
- 31.6 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
Alternative Rezepte
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Spiced lamb roast
29sa 50 dk
Sunday lamb roast
1h 55 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min