Kompatible Versionen
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Kohlenhydrate
- 38.4 g
- Fett
- 20.8 g
- Ballaststoff
- 4.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Monkfish and prawn soup
1h
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min.
Mapo Tofu
35 min.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min.
Russian salad
1h 15 min.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min.
Mussels in spicy tomato sauce
45 min.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min.