Geräte & Zubehör
Gilthead bream baked in a salt crust
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
45.74 g
Kalorien
1268 kJ /
304 kcal
Fett
13.49 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Boosted Super Green Juice
10 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 Min
Herbal Tea and Biscotti
55 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Courgette omelette
40 Min
Cream of chard soup
35 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min