Geräte & Zubehör
Peppers stuffed with salted cod brandade
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.13 g
Kalorien
1712 kJ /
411 kcal
Fett
33.32 g
Kohlenhydrate
17.59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Seafood Congee
50 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Southern Peach Cobbler
1 Std. 15 Min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Unsalted Butter
15 Min