Geräte & Zubehör
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
25.3 g
Kalorien
1741 kJ /
416 kcal
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Chia Burgers
1 Std. 10 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Red mullet couscous with peppers
Keine Bewertungen
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 Min
Wild Salmon Fishcakes
30 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min