Geräte & Zubehör
Black bean enchiladas
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Ranchero sauce
-
fresh coriander (approx. 25 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds1 bunch
-
jalapeño chilli trimmed, deseeded and cut into halves (optional)1
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
green capsicum cut into quarters100 g
-
olive oil2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
tomato passata350 g
-
water150 g
-
lime juice2 tsp
Filling
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
avocados flesh only2
-
lime juice2 tsp
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 460 g after draining)800 g
-
ground cumin¼ tsp
-
green capsicum cut into cubes (approx. 5 mm)100 g
-
frozen corn kernels200 g
-
salt¼ tsp
-
tortillas8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
835.3 mg
Protein
12.4 g
Kalorien
1586.6 kJ /
377.8 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoff
9.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
38.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Caribbean curry
40 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Rendang curry
30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Satay noodle salad
35 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Lentil bolognese
30 Min