Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Kohlenhydrate
- 11.5 g
- Fett
- 16.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.8 g
- Ballaststoff
- 6.6 g
- Natrium
- 1028.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Filo spinach slice
55min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min