Kompatible Versionen
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber, peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil, for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1836.7 kJ / 437.3 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Kohlenhydrate
- 28.6 g
- Fett
- 27.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
- Natrium
- 813 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hearty lentil chilli
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min