Thai chicken wraps
TM6 TM5 TM31

Thai chicken wraps

4.1 (51 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 tbsp jasmine rice
  • 3 garlic cloves
  • 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into halves
  • 1 tbsp coconut oil
  • 500 g chicken thigh fillets, partially frozen and cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 3 fresh Kaffir lime leaves, cut into thin slices
  • 1 - 2 tsp dried chilli flakes
  • 30 g fish sauce
  • 30 g lime juice
  • ½ iceberg lettuce, approx. 8 large leaves
  • 130 g carrot, cut into julienne
  • 2 baby radishes, cut into julienne
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into very thin slices
  • 1 fresh long green chillies, deseeded and cut into julienne
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1043.8 kJ / 248.5 kcal
Protein
25.2 g
Kohlenhydrate
10 g
Fett
11.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Ballaststoff
3.4 g
Natrium
764.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte