Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 18.1 g
- Fett
- 15.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.7 g
- Ballaststoff
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
White fish and lemon risotto
30min
Chicken and sweet corn soup
30min
Hearty seafood chowder
45min
Lamb and barley soup
50min
Prawn and saffron risotto
30min
Hearty seafood chowder
1h
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Cream of mushroom soup
20min
Pea and ham soup
2h 20min