Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 13.7 g
- Fett
- 5.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoff
- 7 g
- Natrium
- 655.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Spicy cauliflower soup
20 min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pulse and pumpkin curry
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45min