Geräte & Zubehör
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
753.3 mg
Protein
36.6 g
Kalorien
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Fett
33.9 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
20.6 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Prune and orange stuffing
10 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Vegetable soup
35 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Simple steamed salmon
30 Min