Geräte & Zubehör
Veal stew (Blanquette de veau)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
1293 kJ /
310 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
French Tradition on your Table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Salmon tartare
10 Min
Steak Tartare
15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Butter Beer
30 Min
Aioli
10 Min
Potato gnocchi
1 Std. 15 Min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Salmon Tartare
10 Min