Geräte & Zubehör
Chickpea soup (Revithia)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12 g
Kalorien
1054 kJ /
251 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Habanero Salsa
10 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Bulghur
35 Min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 Std. 45 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 Min