Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
TM6 TM5 TM31

Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
  • 120 g rode uien, geschild, in vieren
  • 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
  • 3 teentjes knoflook
  • 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
  • 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
  • 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
  • 30 g limoensap
  • 50 g pompelmoessap
    oder 50 g sinaasappelsap
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl gedroogde pepervlokken
  • 1 tl gemalen cayennepeper
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 ½ tl zout
  • 800 g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
    oder 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
  • 500 g kerstomaten
  • 60 g tomatenpuree
  • 35 g limoensap, vers geperst
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 avocado
  • 1 limoen, in partjes
  • 10 g verse korianderbladeren

Nährwerte
pro 1 portie
Kalorien
2980.7 kJ / 712.4 kcal
Protein
45.6 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Fett
49.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Ballaststoff
10.7 g
Natrium
1040.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte