Kompatible Versionen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
oder 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
oder 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Kohlenhydrate
- 24.8 g
- Fett
- 49.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.4 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
- Natrium
- 1040.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Mallorcaanse vissoep
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.