Geräte & Zubehör
Butternut Squash Coconut Curry
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onion quartered8 oz
-
garlic clove1
-
oil½ oz
-
green curry paste2 oz
-
ground cardamom⅛ tsp
-
mustard seeds⅛ tsp
-
fresh lemongrass in thirds1 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water6 oz
-
coconut milk (approx. 14 oz)1 can
-
14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.)butternut squash peeled and cubed (1 in.)14 oz
-
salt½ tsp
-
zucchini cubed (1 in.)5 oz
-
cauliflower florets8 oz
-
red bell pepper cubed (1 in.)3 oz
-
garbanzo beans (approx. 16 oz), drained1 can
-
mint leaves sliced, to garnish
-
lime quartered, to taste1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
717.4 mg
Protein
12.5 g
Kalorien
1938.7 kJ /
463.4 kcal
Fett
21.9 g
Ballaststoff
11 g
Gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Indian Vegetable Curry
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min