
Geräte & Zubehör
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Steamed cod fish
-
cod fillets (approx. 200 g)1
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
spring onions cut in 4 cm pieces2 sprigs
-
toasted sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
glutinous rice wine (optional)1 tbsp
Rice and kai lan
-
water1070 g
-
white Jasmine rice rinsed300 g
-
multigrain rice rinsed30 g
-
baby kai lan rinsed200 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
hot water3 tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
989 kcal /
4140 kJ
Protein
73 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
137 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
1042 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International