Geräte & Zubehör
Prawns and Cuttlefish with Celery
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12 g
Kalorien
636 kJ /
152 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sautéed Prawns
15 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken
25 Min