Geräte & Zubehör
Fish tagine with tahini
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
64 g
Kalorien
4000 kJ /
956 kcal
Fett
71.6 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Umali
1 Std. 25 Min
Berry halva semifreddo
4 Std. 10 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Turmeric fish
30 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min