Shrimp stuffed bell peppers
TM5 TM6

Shrimp stuffed bell peppers

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped
  • 250 g Egyptian rice
    oder 250 g short-grain rice
  • 1000 g water
  • 10 - 12 peppers, mixed, medium-sized
  • 200 g onions, cut into quarters
  • 3 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp Arabian spice mix
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 300 g ripe tomatoes, cut into quarters
  • 1 tsp sugar
  • 2 small green chillies
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
    oder 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 400 g raw shrimps, peeled, deveined
  • 30 g lemon juice

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2079 kJ / 346 kcal
Protein
16.5 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Fett
8.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte