Geräte & Zubehör
Shrimp stuffed bell peppers
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16.5 g
Kalorien
2079 kJ /
346 kcal
Fett
8.2 g
Kohlenhydrate
51.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Umali
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Chicken ball kebabs with rice
1 Std. 40 Min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.