Geräte & Zubehör
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
50 pieces
Zutaten
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
1.1 g
Kalorien
251 kJ /
60 kcal
Fett
2.7 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Neapolitan Ice Cream Cake
11óra 50p
Fatayer with cheese and mint
2óra 15p
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4óra
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2óra 45p
Arabian ice cream
10óra 25p
Za'atar bread rolls
2óra
Spinach turnovers (fatayer)
1óra 25p
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2óra 30p
Za'atar mix substitute
5p
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1óra 35p
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20p
Spinach Fatayers
2óra