Moroccan filled bread rolls (Batbout)
TM31 TM5 TM6

Moroccan filled bread rolls (Batbout)

4.5 (4 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 300 g water
  • 15 g fresh yeast
  • 500 g plain flour
  • 15 g salt
  • 2 tsp turmeric powder
  • 30 g fresh coriander, roughly chopped
  • 30 g fresh mint, leaves only
  • 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only

Spiced meat filling

  • 100 g onions, cut into quarters
  • 30 g fresh coriander, roughly chopped
  • 30 g fresh mint, leaves only
  • 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 50 g yellow peppers, cut into pieces
  • 50 g red peppers, cut into pieces
  • 300 g beef mince
  • 2 pinches salt, adjust to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tsp ground turmeric
  • 1 pinch ground cumin

Assembly

  • olive oil, for oiling hands and for frying

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
2134 kJ / 510 kcal
Protein
17 g
Kohlenhydrate
51 g
Fett
27 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte