Geräte & Zubehör
Mexican Quinoa Salad
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
quinoa180 g
-
olive oil45 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water700 g
-
red pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
orange pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
tinned black beans (drained weight)420 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)200 g
-
spring onions sliced (2 mm)4
-
avocado diced (1 cm)½
-
cider vinegar30 g
-
honey20 g
-
lime juice30 g
-
fresh coriander leaves only, plus 6 sprigs for garnishing10 g
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
English mustard½ tsp
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.8 g
Kalorien
1571 kJ /
374 kcal
Fett
12.5 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Super Salads
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min