Geräte & Zubehör
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
16 slices
Zutaten
Gremolata
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove½
-
fresh parsley leaves (large handful)10 g
White Bean Purée
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)230 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for drizzling50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)1
-
extra virgin olive oil for brushing1 Tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
2.7 g
Kalorien
431 kJ /
103 kcal
Fett
5.4 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Edamame and Spinach Dip
5 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min