Kompatible Versionen
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots, halved
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk, cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
oder 60 g parsley root, cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
oder 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized (see tip)
oder 300 g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
oder 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta, any filling
- 50 g single cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2884.9 kJ / 689.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 87.8 g
- Fett
- 27.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.5 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
- Natrium
- 979 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Pea Soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min