Geräte & Zubehör
Lime meringue tartlets
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 pieces
Zutaten
Pastry
-
egg1
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
lime zest only (no white pith)1
-
plain flour220 g
Lime curd
-
fresh limes juice only (approx. 60 g)3
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
egg yolks3
-
cornflour1 tsp
Meringue
-
egg whites room temperature3
-
icing sugar (see Tips)100 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
cream of tartar¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
22.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
1220.5 kJ /
291.7 kcal
Fett
13.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Tea
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Lemon cake
2 Std.
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Triple treat ice cream cake
16 Std. 45 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Lemon or lime butter
15 Min