Geräte & Zubehör
Festive fruit cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 30 Std. 55 Min
16 portions
Zutaten
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
151.3 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1638 kJ /
390 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Pavlova
6 Std.
Custard
10 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Gluten free scones
30 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Shortbread
1 Std.