Geräte & Zubehör
Fermented beetroot dip
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Std.
660 g
Zutaten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 660 g
Natrium
2740.9 mg
Protein
44.6 g
Kalorien
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Fett
115.6 g
Ballaststoff
20.7 g
Gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Kohlenhydrate
109.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Falafel crackers
40 min
Coriander pesto
5 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min