Geräte & Zubehör
Mushroom stock paste
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
1200 g
Zutaten
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
7120.2 mg
Protein
18.7 g
Kalorien
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoff
18.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
105 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Mushroom cappuccino
25 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Nam Jim
10 Min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min