Geräte & Zubehör
Lam in korst op Italiaanse wijze
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
24.8 g
Kalorien
1182 kJ /
282.5 kcal
Fett
19.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Appel strudel
1h 45min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chili con carne
40min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Couscous met lam en groenten
50min