Geräte & Zubehör
Fish with Mixed Pepper Couscous
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
43 g
Kalorien
2054 kJ /
492 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
13 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
moroccan adventure
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Enchilada Lettuce Wraps
35 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min