Geräte & Zubehör
Pear mulled wine
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
12.6 mg
Protein
0.8 g
Kalorien
574.8 kJ /
136.8 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
29.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Panforte
1 Std. 30 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Mulled wine
15 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Spiced almond eggnog
30 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min