Geräte & Zubehör
Steamed Pepper Chicken
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426 mg
Protein
52 g
Kalorien
1667 kJ /
398 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cantonese Steamed Fish
40min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Ginger Pork
25min
Lemon Chicken
25min
Tomato-egg soup
20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Stir Fried French Beans
15min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Embotido
Pas d’évaluation