Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (optional)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
oder 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
- Fett
- 43 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Keine Bewertungen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2sa
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min