Geräte & Zubehör
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 pieces
Zutaten
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (optional)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
258.7 mg
Protein
7 g
Kalorien
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Buttercream Icing
10 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Honey Cereal Bars
30 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Pumpkin fritters
35 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Marmite® and Cheese Muffins
45 min
Allergen Free White Sauce
10 min