Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 34 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Kleine aspergeflans
55 min
Alpenmacaroni
45 min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Zalmsoufflé
1 godz.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min