Geräte & Zubehör
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
1390 kJ /
333 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Courgette Omelette
40min
Swiss Rösti (TM5)
Ninguna valoración
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Seitan Pie
2h 10min
Seitan Chilli
25min
Nut bolognese
35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Courgette side dish
30min