Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
oder 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 51 g
- Fett
- 15 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min