Geräte & Zubehör
Steak Tartare
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26 g
Kalorien
1699 kJ /
406 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to Basics
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Steak tartare
10 Min
Shrimp Mousse
35 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Salmon Tartare
25 Min
Steak tartare
30 Min
Caesar Salad
30 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min