Geräte & Zubehör
Masala Hake at 55°C
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
2 portions
Zutaten
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1073 mg
Protein
39 g
Kalorien
3929 kJ /
938 kcal
Fett
44 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
93 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Seafood Korma
40 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 Min
Ras el Hanout
15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Prawn Curry
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min