Geräte & Zubehör
Edamame and Spinach Dip
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (optional)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (optional) (see tip)50 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
248 mg
Protein
5 g
Kalorien
336 kJ /
81 kcal
Fett
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Asian Chopped Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Beetroot Salad
10 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min