Geräte & Zubehör
Vegan Green Pea Fritters
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
5 portions
Zutaten
-
2 shallots, (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garbanzo flour4 ½ oz
-
baking soda1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
mint leaves (optional) plus extra to garnish6
-
green peas, frozen24 oz
-
vegetable oil to fry
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
red onions julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
726 mg
Protein
15 g
Kalorien
1443 kJ /
345 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
11 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meal Prep
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min