Geräte & Zubehör
Asperge ovenschotel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
23 g
Kalorien
1650 kJ /
395 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
7.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Spaghetti met tonijn
40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min