Kompatible Versionen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gezouten-Karamelijs
14h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Tomatenketchup
1h 15 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Hollandaisesaus
15min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min