Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Protein
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 17.4 g
- Fett
- 29.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.9 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min